Vaega Optical: Le malosi faʻamalosi malosi i le malosiaga fou

O vaega fa'apitoa e pulea lelei le malamalama e ala i le fa'aogaina o lona fa'atonuga, malosi, taimi ma vaega, faia se sao taua i le fanua o le malosi fou. O le mea lea e fa'alauiloa ai le atina'eina ma le fa'aogaina o tekonolosi fou. O le asō o le a ou faʻaalia ai le tele o faʻaoga autu o masini faʻapitoa i le fanua o le malosi fou:

Vaega ole malosi ole la

01 Panela la
O le lelei o paneta sola e a'afia i le maualuga o le la. O le mea lea, e taua tele le mamanuina o mea faʻapitoa e mafai ona faʻafefe, atagia ma faʻasalalau le malamalama. O mea fa'apitoa masani e fa'aogaina i paneta sola e aofia ai germanium, silicon, aluminum nitride ma boron nitride. O nei meafaitino e iai mea e pei o le maualuga o le atagia, maualuga le felauaiga, le maualalo o le absorptivity ma le maualuga o le faʻasologa o faʻailoga, lea e mafai ona faʻaleleia atili ai le lelei o paneta la. O vaega fa'apitoa e pei o tioata, fa'ata ma fa'alava e fa'aogaina i faiga fa'aola fa'atotonuga e taula'i atu ai le malamalama i luga ole la, ma fa'aleleia atili ai le fa'aliliuina o le malosi.

图片2

图片3

 

02 Fa'aola malosi ole la

O le gaosiga o le malosi o le la o se auala e faʻaogaina ai le malosi o le la e faʻapupulaina ai le ausa ma faʻaosoina ai le eletise e ala i le afi afi. I lenei faiga, e taua tele le fa'aogaina o mea fa'apitoa e pei o fa'ata fa'ata ma tioata. E mafai ona latou fa'afo'i, fa'atotonu ma atagia le la, ma fa'apupulaina ai le lelei o le gaosiga o le malosi o le la.

fanua moli LED

Pe a faʻatusatusa i moli faʻaleaganuʻu, faʻamalama LED o se auala e sili atu le faʻaogaina o le siosiomaga ma le faʻaolaina o le malosi. I le faʻaaogaina o moli moli, e mafai ona taulaʻi ma faʻaeseese le malamalama o le LED, fetuutuunai le umi o le galu ma le faʻamalama o le malamalama, ma faʻapupulaina le moli o faʻamalama malamalama ma sili atu le malamalama. I le taimi nei, o le faʻaogaina o tioata mataʻitusi LED ua faʻalauteleina lautele i taʻavale, moli, mea faʻaeletoroni ma isi faʻalapotopotoga, faʻalauiloaina le lauiloa ma le atinaʻeina o moli LED.

图片4

图片5

 

Malosiaga fou

O vaega faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina lautele i isi vaega fou o le malosi, e pei o masini mataʻituina mo le mataʻituina ma le faʻatonutonuina o mea fou malosi, ma le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi i tekinolosi e teu ai le malosi. faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekonolosi fou, o le faʻaogaina o masini faʻapitoa i le fanua o le malosi fou o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina ma faʻalolotoina

图片6


Taimi meli: Au-01-2024